Ny kollektion - Intense
RABATTKOD: GREEN15Koden gäller även på redan nedsatta produkter!
Filters

Filter

Det finns 1 produkt.

|

FREDDY WR.UP

FREDDY har specialiserat sig på kläder sedan 1976. De fångar allt man älskar med den italienska kulturen inom modevärlden. Sofistikerat och elegant med en innovativ twist. År 2012 lanserade FREDDY den patenterade WR.UP® teknologin. Denna teknik skiljer sig från allt du någonsin prövat förut. Teknologin består av en unik kombination av sömmar, design och speciella silikon membran som gemensamt bidrar till ett naturligt stöd av stussen. FREDDY WR.UP® sitter tight och formar höften, låren, midjan samt lyfter rumpan.

Världskänd italiensk design

Carlo Freddi började under 1976 att ta fram träningskläder och skor till balett och gymnastisk med italienska designer. Rörelsefrihet med mjuka, åtsittande former låg bakom varje plagg och när hans träningskläder blev populära inom gymnastik och balett så började andra sporter haka på. Under de tidiga åren av varumärket så skapades en komplett klädkollektion av träningskläder som var mycket populär i allt från balett till aerobics! Freddy har växt till från en italiensk entreprenörs dagdröm till ett världskänt varumärke inom italienskt mode.

Freddy tog Sverige med storm

Kort efter att Freddy släppte sina träningstights Freddy WR.UP i Sverige så blev de väldigt populära i den svenska träningsvärlden. Varumärket lägger stor vikt på att vara aktiv i sociala medier, hälsobloggar och på forum för fitnessintresserade. Freddy är idag ett starkt varumärke både på den svenska marknaden och den globala marknaden för träningskläder!