Ny kollektion - Intense
20-60% RABATT PÅ ALLTHeta priser på nya heta produkter
Filters

Filter

JUST HYPE

Just Hype sätter färg på vardagen med sina utstickande och unika designer! Deras designer påminner mycket om den moderna urbana stilen med varumärkets namn tryckt på kläderna. Deras designer experimenterar även mycket med starka kontraster och unika mönster som gör att du känner dig helt unik oavsett om du är igång på gymmet eller ute på en sen kväll på staden!

Just Hype från Storbritannien

Just Hype är välkända för sitt breda sortiment av kläder för både träning och vardag. Under 2011 grundades Just Hype som ett litet projekt som designade tryck på kläder och accessoarer. När Just Hype vann en tävling i design för t-shirts så började de att producera deras designer på riktigt! Inom ett par timmar efter vinsten så var hela lagret utsålt och de såg en stor efterfrågan av deras designer över hela världen. Med hjälp av sociala medier och en stark vilja att fortsätta ta fram nya, innovativa designer så växte Just Hype snabbt till något som inte längre kunde få plats i den lilla ettan som tidigare!

Gör Just Hype till ditt märke!

Just Hype har en bred fokus på hela outfiten för kvinnor som vill känna sig bekväma, oavsett vad man gör! Kläder som ger dig den unika stilen som får dig att sticka ut bland gruppen. I deras sortiment hittar du slappa stilar där kläderna är luftiga och ger en avslappnad look. Under deras träningssortiment finns det även mer åtsittande stilar som hjälper till att flytta värme och fukt under intensiva pass på gymmet eller under tävlingen!