•   Rådhusesplanaden 5B

Filter By

Lista produkter efter varumärke: BODY ENGINEERS

BODY ENGINEERS

Body Engineers startades i av fitnessprofilen Tavi Castro. Body Engineers ska ge den aktiva personen någonting nytt. Inovativa produkter med en unik design, hög kvalité och funktion.

Body Engineers ger den aktiva personen någonting nytt. Nya designer som inte finns hos andra varumärken inom träningskläder som verkligen gör dig unik på gymmet. Med ett ben i fitness och det andra i mode så är Body Engineers det perfekt valet för dig som vill hitta någonting som du både kan träna i och se riktigt bra ut i! Väldigt lite i deras designer lämnas åt slumpen och är varsamt framtaget för att ge plagget en funktion.


Framtagen med holländsk teknik


Body Engineers startades av den holländska fitnessprofilen Tavi Castro. Castro letade hela tiden efter nya kläder att ge det stödet som hans kropp behövde under intensiva träningspass. Under den tiden så jobbade han mycket på body building och han såg tydliga förbättringar som kunde göras på dåtidens träningskläder, för både herr och dam. När han startade Body Engineers så låg fokus på att designa och producera träningskläder med precision av holländska ingenjörer som forskade kring hur man anpassar kläder för body building, yoga, kondition och styrketräning. Resultatet blev innovativa kläder för träning som tar vara på kroppens rörlighet samtidigt som den får det stöd som krävs under intensiva träningspass.


Inspirerande designer av starka, mytologiska personer


Flera av Body Engineers samlingar bär namnet av starka gudar eller krigare. Athena, Gaia, Ares, Eos och fler. Därav får man unika designer som deras CHIONE Crop Top, en topp som är designad efter grekiska krigare som vill visa sin heroism genom bärandet av toppen på en axel. På One More Rep hittar du ett brett sortiment av varsamt valda produkter från deras sortiment för kvinnor.

Mer