•   Rådhusesplanaden 5B

Filter By

Lista produkter efter varumärke: ACAI BERRY FASHION

Inga produkter från denna varumärke.

ACAI BERRY FASHION

AÇAí BERRY samarbetar med designers i Brasilien för att utveckla kläder som erbjuder bra passform och stil. Kläderna är designade för att få kvinnor att känna sig mer självsäkra oavsett om du befinner dig på gymmet, joggar i parken eller på ett yogapass.

AÇAí BERRY Fashion samarbetar med designers i Brasilien för att utveckla kläder som erbjuder bra passform och stil. Kläderna är designade för att få kvinnor att känna sig mer självsäkra oavsett om du befinner dig på gymmet, joggar i parken eller på ett yogapass. AÇAí BERRY grundades av Patrícia Condra som såg ett behov av träningskläder som hade bra komfort och snygg design.


Framtagen med komfort och innovativ design


Efter nästan 10 år av genomgående forskning och prototyp-utveckling av träningskläder så var Condra redo att ta AÇAí BERRY till marknaden! AÇAí BERRY är designat med Brasilien i hjärtat och av professionella designers från Sydamerika. Deras kläder är utvecklade att ge kvinnor den bästa komforten oavsett om man är på gymmet, joggar i naturen, steker på stranden eller har en trevlig kväll ute på staden. Med välsittande träningskläder som fungerar bra och ser snygga ut så får man ett bättre självförtroende och vågar lite mer!


AÇAí BERRY till din outfit


Hos One More Rep hittar du AÇAí BERRY's byxor och tights för träning. Med den unika brasilianska designen så kommer du att kunna plocka ihop din helt egna stil på gymmet. Deras funktionella design hjälper dina ben att få stöd under intensiva pass som även underlättar fukt som bildas under passet. Vill du få samma komfort under vardagen så finns även deras vardagsbyxor med en snygg "V-Cut"-design som smälter in bra på arbetsplatsen.

Mer