•   Rådhusesplanaden 5B

Filter By

Kategorier

Styles

Pris

600 kr - 650 kr

Storlek

Lista produkter efter varumärke: SIX DEUCE

 • -70%

  Tillgängliga strl.
  • XS
  194,70 kr 649,00 kr
  Midja: Mid waist Passform: Tight Material: 78% Polyester, 22% Spandex Modellen: Modell (168 cm/55 kg) använder Small
  -70%
  194,70 kr 649,00 kr

SIX DEUCE

Hög-kvalitativa och väldesignade fitness och kampsportskläder. Grundades 2005 som ett svar på en brist på sköna och snygga kläder inom träning och kampsport.

Six Deuce grundades under slutet av 2005 i Ames, Iowa av nyexaminerade designers från Iowa State University. Som flera andra stora varumärken inom fitness och mode så började företaget att producera sina kläder från ett av grundarnas garage som var fyllt med lådor av kläder. Under varumärkets tidiga kollektioner så låg fokus på att ta fram träningskläder till kampsport och verktyg.


Six Deuce resa till världen genom Sverige


Ganska snart så fann Six Deuce en partner i Sverige som hjälpte varumärket att ta sin plats globalt bland resten av de välkända varumärken inom träningskläder. Under 2011 grundade Six Deuce en helt ny europeisk division i Helsingborg för att bredda sin närvaro i den nordiska marknaden. Ganska snart så började varumärket att skapa kläder för andra sporter än kampsport och fanns sig snabbt in på att skapa träningskläder som passar de flesta sporttyper!


Genom konstant innovation så växte Six Deuce som ett varumärke för träningstights och förflyttade industristandarden för komfort och kvalité framåt. Deras kläder för damer exploderade i popularitet och kan idag hittas någonstans på de flesta gym i norden!


Amerikansk design med nordisk funktion


Six Deuce strålar när det kommer till att sammanfoga den amerikanska kulturen med svensk design. Deras träningstights finns i flera olika mönster och mest ikon sättande är mönster som man vanligtvis hittar i amerikansk fotboll.

Mer