•   Rådhusesplanaden 5B

Kundtjänst

RETUR & BYTE

Återköp

Villkor för Återköp
Du har alltid 14 dagars Öppet Köp från att du har mottagit din vara. Givetvis förutsatt att varan enbart är prövad och returneras till oss helt i originalskick med alla tillhörande lappar samt utan några som helst fläckar, hund/katthår eller liknande. Varan du returnerar får heller inte ha tvättats. Tänk på att ångerrätten samt bytesrätten inte gäller för underkläder.

Hur gör jag ett Återköp?
Fyll i Returformuläret som följer med i din order så noggrant som möjligt. Klistra sedan fast den förbetalda Retursedeln på ditt returpaket och lämna in det på samma Bring-ombud som du hämtade ut paketet.

Kostar det något att göra ett Återköp?
Ja det tillkommer en administrativ avgift på 39:- för alla Återköp samt Byten.

Jag har inte kvar min Retursedel, vad gör jag?
Ingen fara, kontakta oss via vårt kontaktformulär HÄR eller maila oss direkt på kundtjanst@onemorerep.se så sätter vi ihop en ny Retursedel åt dig.

Har ni mottagit min Retur?
Så snart vi behandlat din Retur får du en bekräftelse av oss via e-post. Det kan ta upp till 14 dagar från det att du lämnat in din retur innan den slutligen behandlas av oss.

Jag har valt att betala med Klarna Faktura, hur gör jag med den?
Självklart ska du inte behöva betala för de varor du vill göra Återköp på. Håll dock alltid koll på din faktura så inte förfallodatumet hinner passera innan vi hunnit behandla din retur, skulle din fakturas förfallodatum närma sig så kan du förlänga detta inne på ”Mitt Klarna” på www.klarna.se eller kontakta oss HÄR eller via kundtjanst@onemorerep.se så löser vi det. Så snart vi behandlat din retur och korrigerat din faktura så skickar Klarna sedan en uppdaterad faktura via mail till dig. Du kan även se din uppdaterade faktura inne på ”Mitt Klarna” på www.klarna.se.

Får jag en ny faktura för den administrativa avgiften om jag gör ett Återköp?
Om du valt att betala med Klarna Faktura så kommer du att få en uppdaterad faktura via e-post av Klarna så snart vi behandlat din Retur. Om du valt direktbetalning så kommer du återbetalas summan för den returnerade varan minus de 39:- som den administrativa avgiften representerar.

Reklamation

Du har alltid Reklamationsrätt enligt gällande konsumentskyddslagstiftning. Reklamationsrätten täcker varor vars skada/fel är ursprungligt, alltså att skadan/felet antingen fanns när du mottagit din vara alternativt att skadan/felet uppstått som ett direkt resultat av ett produktionsfel.

Hur gör jag en reklamation?
Skicka ett mail till oss med ditt ordernummer samt minst 2 bilder som tydligt visar skadan/felet så gör vi en bedömning av ditt ärende och återkommer till dig så snart som möjligt. Du kan kontakta oss via vårt kontaktformulär HÄR eller maila oss direkt via: kundtjanst@onemorerep.se.

Byte

Villkor för Byte.
Du har alltid 14 dagars Öppet Köp från att du har mottagit din vara. Givetvis förutsatt att varan du returnerar enbart är prövad och returneras till oss helt i originalskick med alla tillhörande lappar samt utan några som helst fläckar, hund/katthår eller liknande. Varan du returnerar får heller inte ha tvättats. Tänk på att ångerrätten samt bytesrätten inte gäller för underkläder.

Hur gör jag ett Byte?
Fyll i Returformuläret så noggrant som möjligt och ange vilken modell samt storlek du vill byta till. Klistra sedan fast den förbetalda Retursedeln på ditt returpaket och lämna in det på samma Bring-ombud som du hämtade ut paketet. När vi behandlat din retur får en bekräftelse på detta skickad till dig via e-post.

Jag har inte kvar min Retursedel, vad gör jag?
Ingen fara, kontakta oss via vårt kontaktformulär HÄR eller maila oss direkt på kundtjanst@onemorerep.se så sätter vi ihop en ny Retursedel åt dig.

Har ni mottagit min Retur gällande mitt Byte?
Så snart vi behandlat din Retur får du en bekräftelse av oss via e-post. Det kan ta upp till 14 dagar från det att du lämnat in din retur innan den slutligen behandlas av oss.

Vad händer med min faktura vid byte?
Om det gäller ett byte som har ett lägre eller samma pris som den vara du returnerar, t ex om du helt enkelt vill byta storlek, så kommer din originalfaktura att uppdateras av oss så snart din retur behandlats. Du får alltså ingen ny faktura för den nya varan. Du kommer dock få en separat faktura för den administrativa avgiften på 39:- som tillkommer för alla byten. Byter du däremot till en vara som är dyrare än den du returnerar så kommer din originalfaktura att tas bort och en helt ny faktura skickas ut till dig.