•   Rådhusesplanaden 5B

Kundtjänst

BETALNING

Betalkort

Detta betalsätt medför inga extra kostnader.
Snabbt och smidigt sätt att betala för ditt köp.

När får jag tillbaks mina pengar vid Retur?
Vid Retur syns din återbetalning på ditt kontoutdrag inom 1-3 bankdagar från och med den dagen då du fått din Returbekräftelse från oss. Återbetalningen görs alltid till samma betalkort som användes vid köpet.

Klarna Faktura

-Fakturan skickas till den e-postadress du angett vid ordertillfället.
-14 dagars faktura - få hem dina varor och pröva dem i lugn och ro innan du betalar.

Jag har returnerat mina varor, hur gör jag med fakturan?
Självklart ska du inte betala för de varor du har returnerat. Håll dock alltid koll på din faktura så inte förfallodatumet hinner passera innan vi hunnit behandla din retur, skulle din fakturas förfallodatum närma sig så kan du förlänga detta inne på ”Mitt Klarna” på www.klarna.se eller kontakta oss HÄR eller på kundtjanst@onemorerep.se så löser vi det. Så fort vi behandlat din retur och korrigerat din faktura så skickar Klarna sedan en uppdaterad faktura via mail till dig. Du kan även se din uppdaterade faktura inne på ”Mitt Klarna” på www.klarna.se.

Villkor
Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 60,00 kr samt dröjsmålsränta om 25.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

Klarna Konto & Delbetalning

-Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet.
-Få alltid hem din order innan du betalar
-Du kan när som helst betala av hela beloppet på en gång.

Villkor
En aviavgift på 29kr tillkommer. Vid ett köp om 10.000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %.
Kreditköpspriset är 11.458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.

Klarna Direktbetalning

-Du kan enkelt betala direkt från din mobil med Mobilt Bank-ID.
-Pengarna dras inte förän vi hanterat din beställning och skickat din order.
-Detta betalsätt medför inga extra kostnader.

One More Rep använder krypterad dataöverföring. Hanteringen av betalning- och personuppgifter sker alltid genom säkra sidor på nätet. Gör du en retur så sker återbetalningen till samma konto du använt för att betala ditt köp automatiskt med motsvarande summa.