•   Rådhusesplanaden 5B

Varumärken Det finns 15 varumärken

 • ACAI BERRY FASHION

  AÇAí BERRY samarbetar med designers i Brasilien för att utveckla kläder som erbjuder bra passform och stil. Kläderna är designade för att få kvinnor att känna sig mer självsäkra oavsett om du befinner dig på gymmet, joggar i parken eller på ett yogapass.

 • ALEAWARE

  Alea Ware är ett svenskt livsstilsmärke som ger dig en unik look för en aktiv livsstil. Det är här mode möter fitness. Ett klädmärke för allt från den vardagliga aktiva livsstilen till modern sport. Alea Ware erbjuder en mer edgy stil till fitness/klädindustrin. Alea Ware's träningstight tar steget längre med sina unika designer och stödjande funktioner.

 • ANARCHY APPAREL


  Anarchy Apparel skapades i början av 2015. Märket har sitt ursprung i Skandinavien och får inspiration från naturen och omgivningen. Stora ansträngningar görs för att varje design ska vara speciell och edgy. Ursprunget för namnet Anarchy Apparel är tankarna hos en enskild atlet som ingen kontrollerar.

 • BETTER BODIES

  Better Bodies bildades under 80-talets början av fitnessgurun Brian Moss. Idag är Better Bodies ett av de största varumärkena inom gym och fitness-industrin världen över.

 • BODY ENGINEERS

  Body Engineers startades i av fitnessprofilen Tavi Castro. Body Engineers ska ge den aktiva personen någonting nytt. Inovativa produkter med en unik design, hög kvalité och funktion.

 • DOCTOR FAKE

  Doctor Fake designar snygga kläder som alla är baserade på moderna "fakes" med en hint av subtil ironi.

 • FAMME

  FAMME är ett klädmärke för kvinnor som kombinerar mode och teknik för att skapa vackra, funktionella kläder för träning och daglig användning.

  Famme härstammar från "femme" vilket betyder kvinnor på franska. Dom två grundarna kommer från Frankrike och företagets huvudkontor ligger i Oslo, Norge.

 • FREDDY WR.UP

  FREDDY har specialiserat sig på kläder sedan 1976. De fångar allt man älskar med den italienska kulturen inom modevärlden. Sofistikerat och elegant med en innovativ twist. År 2012 lanserade FREDDY den patenterade WR.UP® teknologin. Denna teknik skiljer sig från allt du någonsin prövat förut. Teknologin består av en unik kombination av sömmar, design och speciella silikon membran som gemensamt bidrar till ett naturligt stöd av stussen. FREDDY WR.UP® sitter tight och formar höften, låren, midjan samt lyfter rumpan.

 • GAVELO

  Gavelo-designteamet inspireras av West Coast vibbar, särskilt Los Angeles. Föreställ dig den blandningen när L.A-värmen möter den svala skandinaviska brisen.

  Det är då passionen verkligen börjar utvecklas och resultatet blir vacker och funktionell klädsel.

 • ICANIWILL

  ICANIWILL började som en post-it lapp på Gustaf Ollas badrums-spegel och företaget grundades år 2012. Under dom senaste åren har ICANIWILL växt väldigt snabbt och blivit ett välkänt fitness-varumärke över hela världen.

 • JUST HYPE

  Just Hype sätter färg på vardagen med sina utstickande och unika designer! Deras designer påminner mycket om den moderna urbana stilen med varumärkets namn tryckt på kläderna. Deras designer experimenterar även mycket med starka kontraster och unika mönster som gör att du känner dig helt unik oavsett om du är igång på gymmet eller ute på en sen kväll på staden!

 • NEBBIA

  1997 grundades NEBBIA av Stanka och Martin Pecko. Företaget är baserat i Slovakien. NEBBIA skapar kläder för aktiva människor både i och utanför gymmet.

 • RAPID WEAR

  Rapid Wear är ett varumärke från Australien som startades år 2017 av fitnessprofilen Emma Hartley.

  Rapid Wear håller alltid ett öga på dom senaste trenderna inom fitness och klädindustring och erbjuder produkter av hög kvalite till ett bra pris.

 • SIX DEUCE

  Hög-kvalitativa och väldesignade fitness och kampsportskläder. Grundades 2005 som ett svar på en brist på sköna och snygga kläder inom träning och kampsport.

 • WE ARE FIT

  We Are Fit grundades i maj 2012.

  We Are Fit strävar alltid för att se till att deras produkter måste vara av hög kvalitet och att passformen ska vara perfekt. We Are Fit är mycket förtjust i färger och mönster som återspeglas i deras sortiment.