Filters

Filter

NEBBIA

NEBBIA grundades 1997 av Stanka och Martin Pecko i Slovakien. NEBBIA är ett märke som är känt för att skapa kläder som passar aktiva människor både i och utanför gymmet. Deras sortiment är varierat med flera olika plagg som fyller sina egna funktioner. Drop Crotch Jogger har en låg gren för att ge gott om utrymme och ge dig en schysst, avslappnad look. Elastisk linning för den optimala passformen.

Byxorna från NEBBIA tar vara på dina former och ger en bra värmefördelning vid intensiva pass. Deras Bubble Butt Revolution Pants följer dina former i en jeansliknande design som ger dig bekvämlighet samtidigt som du ser fantastisk ut under vardagen. Byxorna smälter in precis som vanliga jeans vilket gör de perfekta att använda på jobbet och festen för att ge dig den bästa komforten som du kan få från dina byxor.

Tights med unik design från NEBBIA

NEBBIA's tights är skräddarsydda med unika designer och blandar material för att ge den bästa upplevelsen. NEBBIA SCRUNCH TIGHTS är tillverkade i en mix av material som är fukttransporterande egenskaper vilket håller dig torrare under träningspasset. Materialet är elastiskt och låter dig röra din kropp helt fritt utan några hinder eller ansträngningar.

Gör din träning komplett med NEBBIA

NEBBIA designar och skapar träningskläder för hela kroppen. I deras sortiment hittar du hållbara sport-BH:ar formade med ultimat komfort i fokus, luftiga toppar som passar till träning såsom vardag och riktigt snygga byxor samt tights till både träningen och vardagen!