Ny kollektion - Intense
20-75% OFFRabatt på massor av nyheter!
Filters

Filter

Sport-BH

På One More Rep lägger vi komfort och design i fokus för våra träningskläder. Med en bra sport-BH så får du en bra komfort under träningen och kan fokusera på att utföra dina aktiviteter utan att oroa dig för belastningsskador. En sport-BH har en lång livstid och därför är det viktigt att du hittar en BH som passar just din byst och med ett stöd som du känner dig bekväm i.

Sport-BH - Ett viktigt plagg bland dina träningskläder

Oavsett om du springer, styrketränar eller spelar i en aktiv sport så är din kropp i rörelse hela tiden vilket kan orsaka smärta i flera belastningsområden. Med en sport-BH kan du välja mellan olika typer av stöd för din byst som tar hand om en stor del av den belastningen som läggs på nacken och axlarna under träningen. Din kropp kommer att tacka dig om du väljer en bra sport-BH !

Hur väljer jag min sport-BH?

Din sport-BH borde vara handutvald för dina mått. De två sakerna som du borde utgå från är storleken på dina bröst och hur aktiv du är under din träning. Desto större byst du har, desto mer stöd behöver du få från din sport-BH. Är du väldigt aktiv i din träning så behöver du mer stöd för att kompensera mot snabba, ryckiga rörelser. Under lugnare träning så kan man fokusera mer på mjukheten av BH:n och hitta en riktigt bekväm komfort.

Hur ofta borde man köpa en sport-BH?

Livslängden för en bra sport-BH är ganska lång, beroende på hur ofta man använder den. Tränar du 2 - 3 gånger i veckan så håller en sport-BH mellan 6 månader till 1 år. Efter det så har materialet i din BH blivit elastiskt och kan inte ge samma mängd stöd som tidigare. Om du hittar en sport-BH som du gillar och som sitter bra så är det rekommenderat att köpa 2 - 3 par samtidigt som du sedan kan växla mellan träningsdagarna för att förlänga hållbarheten av materialet i BH:n.