Filters

Filter

Sport-BH

Söker du en högkvalitativ Sport-BH som också är snygg och bekväm? Då har du definitivt hittat rätt. Vårt sortiment utökas konstant med produkter från ledande varumärken. Här finns en mängd sport BH's med olika stöd, material och design.

Sport-BH - Ett viktigt plagg bland dina träningskläder

Oavsett om du springer, styrketränar eller utöver en aktiv sport så är din kropp i rörelse hela tiden vilket kan orsaka smärta i flera belastningsområden. Med en sport-BH kan du välja mellan olika typer av stöd för din byst som tar hand om en stor del av den belastningen som läggs på nacken och axlarna under träningen. Din kropp kommer att tacka dig om du väljer en bra sport-BH !

Hur väljer jag min sport-BH?

Din sport-BH borde vara utvald för dina specifika mått. De två sakerna som du borde utgå från är storleken på dina bröst och hur aktiv du är under din träning. Desto större byst du har, desto mer stöd behöver du få från din sport-BH. Är du väldigt aktiv i din träning så behöver du mer stöd för att kompensera mot snabba, ryckiga rörelser. Under lugnare träning så kan man fokusera mer på mjukheten av BH:n och hitta en riktigt bekväm komfort.