Ny kollektion - Intense
GREEN DAYSVårens Black Friday! Upp till 80% på allt.
Filters

Filter

Tights

Hos oss på One More Rep hittar du alltid ett enormt sortiment av snygga träningstights med maximal komfort och rörelsefrihet från populära märken som Alera, Rapid WearBetter Bodies och många fler! Gillar du färgglada mönster eller bara enfärgat svart? Här finns något för alla!

Snygga träningstights gör träningen roligare!

Bli stjärnan på gymmet med ett par träningstights som både känns bra och ser bra ut! På One More Rep hittar du träningstights i flera olika modeller och designer som anpassas efter dina former och passar flera olika kroppstyper. Våra träningstights kan användas både inomhus och utomhus, det ska vara bekvämt oavsett vilken träningstyp du utför. Våra träningskläder är lätta, flexibla och unika!

Komplettera dina träningstights med våra andra träningskläder!

När du har hittat ett par träningstights som passar just dig så kan du komplettera med en snygg topp! I vårt sortiment av toppar hittar du flera olika typer av toppar som både passar till träningen och vardagen. Titta även gärna igenom vårt sortiment av sport-BH:ar som underlättar din träning och ger dig rörelsefrihet utan besvär! Våra träningskläder är designade för att framhäva din kropps potential samtidigt som de håller dig bekväm och sval.