Filters

Filter

GAVELO

Gavelo träningskläder inspireras av West Coast vibbarna i USA, särskilt Los Angeles. En harmonisk blandning av värmen från L.A som möter den svala skandinaviska brisen som skapar de unika klädesplaggen från Gavelo. Deras passion och kärlek för design växer ihop och resultatet blir vacker och funktionell klädsel.

Gavelo - En livsstil

Gavelo jobbar hela tiden för att förbättra deras klädesplagg funktioner och design för att bemöta den ständigt utvecklande marknaden. Med ett nära samarbete med profiler och communitys kring träning och fitness så kan Gavelo hela tiden skapa innovativa designer som folk faktiskt vill ha.

Gavelo jobbar även hela tiden för att minska sitt ekologiska avtryck så mycket som möjligt. Naturen inspirerar många av deras designer och därför vill de ge tillbaka och ta hand om vår vackra planet.

Träningskläder från Gavelo

Vi har tagit fram det bästa i Gavelo's kollektion som består av deras träningstights och sport BH:ar. Snygga designer och unik funktionalitet känner vi bäst beskriver det vi gillar kring deras kläder. Plocka ihop en snygg outfit med Gavelo!