Filters

Filter

Jeans

Här hittar du jeans som passar till alla tillfällen! Jeans är ett måste att ha i garderoben då det är en byxa som går att använda till jobbet, vardagen, festen och allt där mellan. Välj mellan hög, medel eller låg midja för att ge dig kontroll över hur dina jeans ska komplettera resten av din outfit. I vårt sortiment hittar du flera olika typer av jeans som finns i storlekarna XS till XL.

Jeans - En hållbar vardagsbyxa

Tyget som ger den slitstarka kvalitén till jeans-byxan heter denim. Ursprungligen användes jeans främst till arbetskläder och av arbetare som jobbade i tuffa miljöer. Byxan blev världsledande inom arbetsvärlden och jobbade sig snabbt in i "Rock'n'Roll"-kulturen där jeans arbetades in i jackor, tröjor, hattar m.m. för att uttrycka sig genom mode. Medans arbetsbyxan fortfarande används i stor utsträckning av arbetare så har jeans på senare tid setts mer som en modedetalj för större delen av världen.

Jeans-modet idag

Jeans används idag överallt och är alltid i säsong. Modevärlden hade inte varit sig likt utan byxan som har gett berg av kollektioner som baseras helt på tyget. På One More Rep hittar du det senaste inom jeans-världen från välkända varumärken som Freddy WR.UP. Vi tycker att ett par bra jeans är obligatoriskt för att känna sig säker på att man har en anpassningsbar garderob för alla tillfällen!