Ny kollektion - Intense
GREEN DAYSVårens Black Friday! Upp till 80% på allt.
Filters

Filter

Huvtröjor & Tröjor

Snygga träningströjor och huvtröjor från populära märken som Alera, Rapid Wear, Better Bodies och många fler! Passar perfekt till både träning och vardag! Med smarta designer och funktioner så hjälper dina träningskläder dig att prestera på topp med de bästa förutsättningarna. Vi på One More Rep har därför tagit fram ett bra och brett utbud av flera olika varumärken inom fitness och mode som vi litar på!

Skapa en egen profil med snygga träningskläder!

Samtidigt som man vill ta del av alla de smarta funktionerna så är motivationsboosten man får av att ha riktigt snygga kläder när man tränar ett faktum! Vårt utbud innehåller flera olika och unika designer som du fritt kan plocka ihop till en komplett och personlig outfit för din träning.

Olika träningskläder till olika typer av träning

Visst vill man hitta en bra outfit och sedan använda den hela tiden? Olika typer av träning sätter dock olika typer av krav på din kropp. Under löpningen så gäller det att kunna torka snabbt från fukten som genereras och leda bort tillräckligt av den värme som skapas för att hålla ett bra tempo genom hela passet. Styrketräning fokuserar mycket på att hålla en stabil form och repeterande rörelser. Yoga tar tillvara på din rörlighet och med kläder som är för stela så kan det bli svårt att utföra vissa rörelser som man verkligen behöver i sitt program.