Ny kollektion - Intense
20-75% OFFRabatt på massor av nyheter!
Filters

Filter

Huvtröjor & Tröjor

Snygga träningströjor och huvtröjor från populära märken som Freddy WR.UP, NEBBIA, Better Bodies och många fler! Passar perfekt till både träning och vardag! Med smarta designer och funktioner så hjälper dina träningskläder dig att prestera på topp med de bästa förutsättningarna. Under din träning så genererar din kropp mycket värme och fukt från huden. Med vanliga kläder så samlas värmen och fukten runt din kropp vilket gör att det blir jobbigare att hela tiden hålla ett bra tempo och det känns inte så bra. Med träningskläder av bra kvalité så slipper du en stor del av obehag som kan uppstå av vanlig träning. Vi på One More Rep har därför tagit fram ett bra och brett utbud av flera olika varumärken inom fitness och mode som vi litar på!

Skapa en egen profil med snygga träningskläder!

Samtidigt som man vill ta del av alla de smarta funktionerna så vill man även se riktigt snygg ut när man tränar! Det gör att du känner dig starkare och ger dig en boost av motivation att ta in hårdare inför nästa set. Vårt utbud innehåller flera olika och unika designer som du fritt kan plocka ihop till en komplett outfit för din träning.

Olika träningskläder till olika typer av träning

Visst vill man hitta en bra outfit och sedan använda den hela tiden? Olika typer av träning sätter olika typer av krav på din kropp. Under löpningen så gäller det att kunna torka snabbt från fukten som genereras och leda bort tillräckligt av den värme som skapas för att hålla ett bra tempo genom hela passet. Styrketräning fokuserar mycket på att hålla en stabil form och repeterande rörelser. Yoga tar tillvara på din rörlighet och med kläder som är för stela så kan det bli svårt att utföra vissa rörelser som man verkligen behöver i sitt program.