Ny kollektion - Intense
RABATTKOD: GREEN15Koden gäller även på redan nedsatta produkter!
Filters

Filter

Byxor

Sköna byxor från populära märken som Freddy WR.UP, NEBBIA, Better Bodies och många fler! Ur vårt breda sortiment av byxor för både träning och vardag så är vi säkra på att du kommer hitta något som passar dina krav. Snygga designer som ger dig en fantastisk look oavsett vad du gör. Vi väljer varsamt vilka byxor som passar i vårt sortiment för att kunna erbjuda dig som kund varierade val.

Träningsbyxor

För att känna sig bekväm i ett aktivt liv så måste man även ha funktionella kläder som hjälper din kropp. Dina träningskläder ska vara lätta, luftiga och hjälpa dig föra vidare den värme och fukt som din kropp skapar under ett aktivt pass. Med vanliga mjukisbyxor i bomull så samlas värmen och fukten runt dina ben vilket gör att det blir väldigt varmt och jobbigt att träna.

Med ett par riktigt bra och tighta träningsbyxor så kan du röra dig fritt, känna dig svalare och torka mycket snabbare under ett hårt pass. När du väljer dina träningsbyxor så är det viktigt att tänka på vilken typ av träning du ska utföra. Vill man satsa på ett säkert kort som fungerar för alla typer av träning så är träningstights det universella plagget som fungerar till allt.

Vardagsbyxor / Casual

Livet handlar ibland om annat än bara träning. Därför hittar ni även vardagsbyxor av samma höga kvalité och sköna komfort som våra träningskläder! Ur vårt sortiment av vardagsbyxor hittar ni flera jeans som sitter riktigt skönt och tar vara på din kropps former. Tights med vardagsdesign som smälter in på arbetsplatsen ger dig den sköna komforten.