Filters

Filter

Byxor

Ur vårt breda sortiment av byxor för både träning och vardag så är vi säkra på att du kommer hitta något som passar dina krav. Snygga designer som ger dig en fantastisk look oavsett vad du gör. Vi väljer noggrant vilka byxor som passar i vårt sortiment för att kunna erbjuda dig som kund varierade val.

Träningsbyxor

När du väljer dina träningsbyxor så är det viktigt att tänka på vilken typ av träning du ska utföra. Vill man satsa på ett säkert kort som fungerar för alla typer av träning så är träningstights det universella plagget som fungerar till allt. Men vi har även än mängd andra typer av träningsbyxor som passar perfekt till såväl träning som vardag.

Vardagsbyxor / Casual

Livet handlar ibland om annat än bara träning. Därför hittar ni även vardagsbyxor av samma höga kvalité och sköna komfort som våra mer renodlade träningskläder! Ur vårt sortiment av vardagsbyxor hittar ni t ex flera jeans som sitter riktigt skönt och tar vara på din kropps former. Vi har även otroligt många olika tights med design som passar perfekt till vardags samtidigt som dem ger dig den där sköna komforten.